• Ons onderwijs!

  • Klik hier en lees meer

Nieuws

18 december 2019
We zijn bijna aan het einde van het jaar 2019. Vanavond hopen we met de kinderen, ouders en mensen uit de buurt stil te staan bij de kerstgeschiedenis. Morgen en overmorgen is er nog school waarna iedereen een welverdiende vakantie heeft. We wensen u vanaf deze plaats goede dagen, een fijne vakantie en alvast het beste voor 2020 toe.
Begin van het nieuwe jaar hopen we een nieuwe ronde te starten om collega’s voor dit en volgend schooljaar te kunnen benoemen. Wilt u de vacatures die er zijn (en onze zieke collega’s) meenemen in uw gebed?

4 november 2019

De eerste weken van dit schooljaar zijn alweer achter de rug. Ondanks het feit dat we iedere dag les hebben kunnen geven aan alle kinderen zijn er wel zorgen gekomen in de school. In het bijzonder denken we dan aan juf Van Garderen die ernstig ziek is.
Daarnaast komen er in de komende maanden nog meer vacatures door o.a. het huwelijk van juf Van den Brink. We hopen dat we ondanks de tekorten in het onderwijs, toch mensen kunnen benoemen.

Verder zijn de jubileumdagen achter de rug. We kijken terug op fijne dagen waarin we met elkaar stil hebben gestaan bij 50 jaar Wittenberg. Daarnaast hopen we 23 november een reünie te houden voor alle oud-leerlingen oud-leerkrachten. We hopen er veel te ontmoeten.

Woensdag is het Dankdag. We hopen dat u de school in uw gebeden niet vergeten zult.

Basisschool
De Wittenberg

Hovenierslaan 17

3925 BW Scherpenzeel

telefoon: (033) 277 84 26

email: dw@dewittenbergschool.nl